Content marketing

Content is koning. Dit geldt voor online marketing in het algemeen, maar ook specifiek als handvat voor linkbuilding.

Kwalitatief hoogstaande content heeft toegevoegde waarde voor uw (toekomstige) linkpartners. Goede content is bovenal belangrijk voor uw doelgroep en de bezoekers van uw website. Goede en linkwaardige content draagt tot slot bij aan uw ranking in de zoekmachines. Dit geldt zowel voor vaste content op de website als voor content bij een dynamische marketingactie.

De balans tussen uw eigen commerciële belangen, de leesbaarheid en de toegevoegde waarde -zowel voor lezers als voor beheerders van target websites-, is van essentieel belang. M4M weet deze balans goed in te schatten en te handhaven, waarbij de synergie met een linkbuildingtraject het beste resultaat oplevert.

 

De kracht van content marketing

De kracht achter sterke content is meer dan alleen een pakkende tekst. Het is de creativiteit in de ontwikkeling van de content die ervoor zorgt dat content aanslaat bij de lezer en op deze manier linkwaardig wordt. Content marketing omvat de creatie van content die uniek is in zijn soort, waardoor andere websites er graag naar zullen willen linken. Een slimme content marketing campagne bestaat uit drie belangrijke componenten:

Strategie

Wat maakt dat bepaalde content aanslaat bij de doelgroep? Waarom zouden websites een link willen opnemen naar deze content? Hoe kan deze content tot stand komen en meerwaarde bieden ten opzichte van concurrenten? De strategie waarmee u een content marketing campagne in gaat is cruciaal voor een succesvol verloop van de content marketing campagne.

Ontwikkeling

Na het bepalen van de strategie, volgt het creatieve proces met de ontwikkeling van content. Belangrijk bij iedere content marketing campagne is goede monitoring. Hiermee wordt bedoeld dat er constant in het oog wordt gehouden wat de gewenste resultaten zijn en op welke manier er naar deze resultaten toegewerkt wordt.

Promotie

Zonder lezers is zelfs de beste content niet veel waard. Het is daarom belangrijk om (nieuwe) content bij je publiek onder de aandacht te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van content marketing.

Meer informatie over deze dienst?

Heeft u interesse in deze dienst en wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in deze dienst en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Stuur ons een mail
071 566 3032

M4M.nl is een absolute specialist op het gebied van search marketing en link building. Er zijn maar weinig partijen die dusdanig vakbekwaam, resultaatgericht, creatief en integer zijn als M4M.nl. Ik heb meerdere projecten en campagnes kunnen doen met M4M.nl en zal dit ook toekomstig zeker met veel plezier blijven doen.

Leonoor Christiaans - Sr online marketeer, VNU Media

Op zoekmachine marketing gebied zijn er weinigen die de enorme kennis die M4M heeft, combineren met zakelijke intelligentie en integriteit. Hun werkwijze is persoonlijk en getuigt van inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid. Ik heb ze bij veel van mijn eigen klanten aangeraden en ben nooit teleurgesteld.

Ruben Timmerman - Founder Springest

We hebben de afgelopen 5 jaar prettig samengewerkt met M4M. Ik heb M4M ervaren als een servicegericht bureau wat met je meedenkt!

Kim Kroes - Marketing Manager, Veronica Magazine & Totaal TV

...Linkbuilding is hèt ondergeschoven kindje van SEO. Niet omdat het - volgens velen - simpel en saai werk zou zijn, maar omdat linkbuilding complex en specialistisch is. M4M heeft zich door jarenlange ervaring bewezen als specialist bij uitstek...

Eduard Blacquière - Senior SEO Consultant, OrangeValley

In SEO verandert elke dag wel wat, wat link building zo'n beetje de enige écht vaste waarde van een goede SEO campagne maakt. Goede link building specialisten zijn belachelijk schaars, maar M4M.nl kan je alles bieden wat je zoekt. Tenminste, als ze niet al voor je concurrent werken…

Joost de Valk - CEO, Yoast