Google AdWords

Wilt u direct een hoog rendement genereren via zoekmachines? Dat kan door middel van zoekmachine adverteren. Of het nu gaat om het genereren van online sales en leads, of het onder de aandacht brengen van aanbiedingen, nieuwe producten en diensten; zoekmachine adverteren helpt u bij het realiseren van uiteenlopende bedrijfsdoelen.

M4M is gespecialiseerd in online adverteren in de Google zoekmachine. Wij geven advies in de vorm van realistische strategieën en wij voeren het campagnemanagement uit. Dit is uiteraard ook mogelijk in samenhang met onze andere diensten.

Een Google AdWords-traject bij M4M ziet er als volgt uit:

 • Het vaststellen van de doelstelling(en) van de campagne
 • Onderzoeksfase, waarin de strategie bepaald wordt
 • Het uitvoeren van de audit voor de website en/of de bestaande campagne
 • Het monitoren en rapporteren van de voortgang (campagne management en rapportage)

Facebook campagnes

Uitingen via social media vormen een ideale manier om uw merk, dienst en/of organisatie bij specifieke doelgroepen onder de aandacht te brengen. Op het gebied van adverteren via social media is vooral Facebook een interessant platform. Facebook campagnes kunnen u helpen met het behalen van uw (commerciële) doelstellingen. Tevens verzamelt u gaandeweg waardevolle doelgroepinformatie waarmee u uw online marketingstrategieën kunt uitbreiden en optimaliseren.

Adverteren op Facebook is geschikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Introduceren van nieuwe producten en diensten
 • Vergroten van de naamsbekendheid (Branding)
 • Bewaken en vergroten van klantloyaliteit en klantretentie
 • Opbouwen van een (loyale) fanbase
 • Opzetten van campagnematige acties
 • Continueren van online promotie

Linkedin campagnes

Een Linkedin campagne helpt u bij het versterken van uw netwerken (met waardevolle prospects), het genereren van leads van hoge kwaliteit en het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie. Linkedin campagnes stellen u in staat om specifieke doelgroepen te targeten op basis van functie, werkgever, branche, vaardigheden, interesses, et cetera.

Adverteren op Linkedin is geschikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Effectief netwerken aan de hand van gerichte doelgroeptargeting
 • Genereren van leads; met name geschikt voor de zakelijke markt (B2B)
 • Introduceren van nieuwe producten en diensten
 • Vergroten van de naamsbekendheid (Branding)

Meer informatie over deze dienst?

Heeft u interesse in deze dienst en wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in deze dienst en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Stuur ons een mail
071 566 3032

M4M.nl is een absolute specialist op het gebied van search marketing en link building. Er zijn maar weinig partijen die dusdanig vakbekwaam, resultaatgericht, creatief en integer zijn als M4M.nl. Ik heb meerdere projecten en campagnes kunnen doen met M4M.nl en zal dit ook toekomstig zeker met veel plezier blijven doen.

Leonoor Christiaans - Sr online marketeer, VNU Media

Op zoekmachine marketing gebied zijn er weinigen die de enorme kennis die M4M heeft, combineren met zakelijke intelligentie en integriteit. Hun werkwijze is persoonlijk en getuigt van inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid. Ik heb ze bij veel van mijn eigen klanten aangeraden en ben nooit teleurgesteld.

Ruben Timmerman - Founder Springest

...Linkbuilding is hèt ondergeschoven kindje van SEO. Niet omdat het - volgens velen - simpel en saai werk zou zijn, maar omdat linkbuilding complex en specialistisch is. M4M heeft zich door jarenlange ervaring bewezen als specialist bij uitstek...

Eduard Blacquière - digital marketing strateeg, EdWords

In SEO verandert elke dag wel wat, wat link building zo'n beetje de enige écht vaste waarde van een goede SEO campagne maakt. Goede link building specialisten zijn belachelijk schaars, maar M4M.nl kan je alles bieden wat je zoekt. Tenminste, als ze niet al voor je concurrent werken…

Joost de Valk - founder, Yoast

Ik ben erg kritisch over wie linkbuilding kan en mag doen voor mijn campagnes en M4M.nl heeft dezelfde kritische blik en levert daarbij ook nog eens een geweldig resultaat. Ik zou ze bijna niet aanraden omdat ik ze liever voor mijzelf zou houden

Roy Huiskes - SEO Specialist, Chapter42

M4M.nl is een absolute specialist op het gebied van search marketing en link building. Er zijn maar weinig partijen die dusdanig vakbekwaam, resultaatgericht, creatief en integer zijn als M4M.nl. Ik heb meerdere projecten en campagnes kunnen doen met M4M.nl en zal dit ook toekomstig zeker met veel plezier blijven doen.

Nina Baumann - Sr online marketeer, Linkspiel

“M4M.nl is the best linkbuilding agency I know and trust. They have a good insight in the SEM market and are innovative. I work with M4M.nl, because of their skills and his integrity.”

Yoon Sterkenburg - Manager online marketing & analytics, TMG

M4M is in staat geweest om in een afzienbare tijd een gefundeerd onderzoek te doen en hier goede content voor te creëren. De content is via de juiste contactpersonen en kanalen gedistribueerd met als gevolg een zeer geslaagd linkbuilding- / PR-campagne, dat zelfs nationale radio en tv heeft gehaald.

Marc van Herrikhuijzen - SEO strategist - BCC

Al bijna tien jaar is M4M hét verlengstuk van onze In House Digital Marketingafdeling op het gebied van Online PR. M4M heeft keer op keer bewezen opvallende content te kunnen creëren die succesvol wordt overgenomen door de media. Deze werkwijze en expertise zorgt ervoor dat wij volledig kunnen vertrouwen op de werkzaamheden van M4M voor beslist.nl.

M4M komt met creatieve en goed doordachte campagnes, die links hebben opgeleverd van websites die voorheen buiten bereik waren voor ons. Zo weten zij online PR te koppelen aan een meetbare performance.

Freek Bos - Marketing Manager - Offerte.nl

"De afgelopen jaren met meerdere bureaus samengewerkt maar de werkwijze van M4M is next level linkbuilding. Wat een toppers, kundig, resultaatgericht, creatief, ze denken mee én out of the box!"

Anne Rakhorst - SEO-specialist & founder - We Convert