Google AdWords

Wilt u direct een hoog rendement genereren via zoekmachines? Dat kan door middel van zoekmachine adverteren. Of het nu gaat om het genereren van online sales en leads, of het onder de aandacht brengen van aanbiedingen, nieuwe producten en diensten; zoekmachine adverteren helpt u bij het realiseren van uiteenlopende bedrijfsdoelen.

M4M is gespecialiseerd in online adverteren in de Google zoekmachine. Wij geven advies in de vorm van realistische strategieën en wij voeren het campagnemanagement uit. Dit is uiteraard ook mogelijk in samenhang met onze andere diensten.

Een Google AdWords-traject bij M4M ziet er als volgt uit:

 • Het vaststellen van de doelstelling(en) van de campagne
 • Onderzoeksfase, waarin de strategie bepaald wordt
 • Het uitvoeren van de audit voor de website en/of de bestaande campagne
 • Het monitoren en rapporteren van de voortgang (campagne management en rapportage)

Facebook campagnes

Uitingen via social media vormen een ideale manier om uw merk, dienst en/of organisatie bij specifieke doelgroepen onder de aandacht te brengen. Op het gebied van adverteren via social media is vooral Facebook een interessant platform. Facebook campagnes kunnen u helpen met het behalen van uw (commerciële) doelstellingen. Tevens verzamelt u gaandeweg waardevolle doelgroepinformatie waarmee u uw online marketingstrategieën kunt uitbreiden en optimaliseren.

Adverteren op Facebook is geschikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Introduceren van nieuwe producten en diensten
 • Vergroten van de naamsbekendheid (Branding)
 • Bewaken en vergroten van klantloyaliteit en klantretentie
 • Opbouwen van een (loyale) fanbase
 • Opzetten van campagnematige acties
 • Continueren van online promotie

Linkedin campagnes

Een Linkedin campagne helpt u bij het versterken van uw netwerken (met waardevolle prospects), het genereren van leads van hoge kwaliteit en het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie. Linkedin campagnes stellen u in staat om specifieke doelgroepen te targeten op basis van functie, werkgever, branche, vaardigheden, interesses, et cetera.

Adverteren op Linkedin is geschikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Effectief netwerken aan de hand van gerichte doelgroeptargeting
 • Genereren van leads; met name geschikt voor de zakelijke markt (B2B)
 • Introduceren van nieuwe producten en diensten
 • Vergroten van de naamsbekendheid (Branding)

Meer informatie over deze dienst?

Heeft u interesse in deze dienst en wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in deze dienst en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Stuur ons een mail
071 566 3032

“M4M.nl is the best linkbuilding agency I know and trust. They have a good insight in the SEM market and are innovative. I work with M4M.nl, because of their skills and his integrity.”

Yoon Sterkenburg - Manager online marketing & analytics, TMG

Op zoekmachine marketing gebied zijn er weinigen die de enorme kennis die M4M heeft, combineren met zakelijke intelligentie en integriteit. Hun werkwijze is persoonlijk en getuigt van inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid. Ik heb ze bij veel van mijn eigen klanten aangeraden en ben nooit teleurgesteld.

Ruben Timmerman - Founder Springest

We hebben de afgelopen 5 jaar prettig samengewerkt met M4M. Ik heb M4M ervaren als een servicegericht bureau wat met je meedenkt!

Kim Kroes - Marketing Manager, Veronica Magazine & Totaal TV

...Linkbuilding is hèt ondergeschoven kindje van SEO. Niet omdat het - volgens velen - simpel en saai werk zou zijn, maar omdat linkbuilding complex en specialistisch is. M4M heeft zich door jarenlange ervaring bewezen als specialist bij uitstek...

Eduard Blacquière - Senior SEO Consultant, OrangeValley

In SEO verandert elke dag wel wat, wat link building zo'n beetje de enige écht vaste waarde van een goede SEO campagne maakt. Goede link building specialisten zijn belachelijk schaars, maar M4M.nl kan je alles bieden wat je zoekt. Tenminste, als ze niet al voor je concurrent werken…

Joost de Valk - CEO, Yoast